Ny formand i Aarhus Motor Klub!

Kære AMK,er

Hermed lidt nyt fra bestyrelsen.

Vores formand gennem de seneste år, Jan Eriksen, har desværre valgt at trække sig fra formandsposten i Aarhus Motor Klub.

Det er en seriøs udfordring for den siddende bestyrelse, men beslutningen er, at bestyrelsen forsætter og næstformand Carsten Svendsen er konstitueret formand frem til næste generalforsamling hvor der vil blive valgt en ny formand for klubben.

Jan bliver heldigvis i klubben og beholder sine licenser som hidtil og vi håber at der stadig kan trækkes lidt på Jan,s kæmpe erfaring inden for Roadracing området.

Det vigtigste for klubben lige nu, er at de planlagte arrangementer for resten af sæsonen bliver gennemført så godt som overhovedet muligt og vi håber på jeres forståelse hvis noget ikke lige går helt efter planen. Der er heldigvis gode kræfter der arbejder hårdt på at få tingene til at fungere, men der skal tid til inden alle har fået lidt erfaring og den nødvendige uddannelse.

Jeg kan ikke lige sige hvor der mangler hænder til de kommende arrangementer, men vil du gerne give en hånd, vil vi gerne vide det så vi kan kontakte dig når hjælpen er nødvendig. Det kan være op til stævnet og det kan være under stævnet og det kan være efter stævnet. På Djursland d. 8. og 9. sep. Og Padborg d. 13. og 14. okt. er der jo bl. a. en airfence der skal transporteres og håndteres. Der er også en stor campingvogn der skal flyttes rundt.

På vegne af (en lidt groggy) bestyrelse

Poul Nyrup
kasserer@amk-racing.dk
21635781

AMK,s bestyrelse er:

Formand: Carsten Svendsen (konstitueret)
Næstformand: Lars poulsen
Kasserer: Poul Nyrup
Bestyrelsesmedlem: Lars Sørensen
MX repræsentant: Bent Andersen
RR repræsentant: Claus Andersen
Suppleant: vakant

Kontakt til AMK:
formand@amk-racing.dk
kasserer@amk-racing.dk

Navigation