NYHEDSBREV/MAIL FRA FORMANDEN

Kære AMK´er.

2014 var et travlt og aktivt år for AMK

På udannelsessiden er der kommet 3 nye stævneledere, Lars Poulsen og Flemming Kristensen, begge MX og Andres Heine RR og Offtrack.

Kaj Lemann og Bent Ole Domino (Bob) har begge taget Internationalt Stævnelederlicens

Ebbe Soelberg har taget TK licens og dertil en del nye G- licencer

Tak til alle for det.

Til DMU,s repræsentantskabsmøde blev der uddelt hæder til ”Service” , Hans Jørgen Svendsen og Jens Erik Krause-Kjær som 50 års jubilarer. Bent Andersen blev hædret med et sølvfad for det store arbejde han har lagt i DMU og AMK gennem tiden.

Tillykke til dem.

AMK var i 2013 og i starten af 2014 med i et projekt vedr. RaceSchool Djursland. I samarbejde med Tirstrup efterskole var det planen at oprette en linje med Race på skoleskeamet. Vi afleverede et oplæg, men siden har der desværre være meget stille fra det projekt.

Ved slut 2014 var der i alt 310 medlemmer i AMK

2014 var 100 års jubilæum for DMU, desværre ikke noget vi som klub har mærker så meget til, men der er lavet meget god PR rundt i landet hele året, så generelt har det været godt for sporten.

 

Sæsonen 2014 har givet AMK en Europa Mester, en dobbelt Nordisk Mester og rigtig mange Danske Mesterskaber i RoadRacing og en Regionsmester i MotoCross. Udover mestrene er der kørt rigtig mange 2. og 3. pladser hjem og mange andre flotte resultater i ikke mesterskabsserier. Stort tillykke til alle.

AMK har i 2014 givet gaver til Lars Jakobsens 25 års jubilæum hos Svejsehuset. Svejsehuset har været en god sponsor for AMK til diverse arrangementer.

Vi har givet gave til Hanne og Holger Møller Nielsens Guldbryllup. Holger er vores samarbejdspartner i Sønderborg Motor Sport.

Der blev giver en lille gave til Jan og Lise i anledningen af deres bryllup, hvor AMK også stillede med en lille flagallé ved kirken.

Jeg skal hilse alle AMK,s medlemmer fra ovenstående og søge tak for gaverne.

Joan og Keld Nielsen, to af vores trofaste officials gennem mange år sendte et julekort til AMK hvor i de desværre skrev, at de grundet alder og helbred ikke længere har mulighed for at være aktive og gerne ville meldes ud. I første omgang bliver de nu ikke meldt ud. De bliver i AMK som ikke betalende medlemmer i 2015 og de er inviteret til Classic-TT som AMK,s gæster.

Mange tak til Joan og keld for det arbejde de har ydet igennem rigtig mange år.

Motocross udvalget har igen i slut 2014 og start 2015 sørget for at der er Svømning og motion på programmet. Dette er bestemt ikke kun for MX folket, det er for alle medlemmer af AMK og deres familier. Se tider og sted på AMK,s hjemmeside. En stor opfordring herfra til at støtte op om dette. Det er et stort arbejde at få det arrangeret

2014 viste desværre, at vores RoadRacing stævner ikke længere økonomisk kan bære, så for 2015 bliver der ikke kørt hele weekender med kun RoadRacing. Dog undtaget Classic-TT.

De øvrige stævner vil blive afholdt sammen med bilfolket. Moderne RR sammen med DTC og Classic sammen med Historiske biler. Forhandlingerne med de forskellige baneejere var en hård tørn og lykkedes kun med stor støtte fra de erfarne kræfter i AMK og Jesper Holm fra DMU har også en stor andel i at vi har fået stykket en kalender sammen.

Stor tak til alle de frivillige som weekend efter weekend stiller op og gør det muligt at køre Motorcykel race i Danmark. Stor tak til de aktive deltagere for at støtte op om klubbens arrangementer.

Med sportslig hilsen

På vegne af AMK Bestyrelsen

Poul Nyrup Mail: pnd@tdc.dk Tlf.: 21635781

Datoerne i 2017:

Jyllandsringen 06. og 07. maj. DM for classic.

Aarhus Classic Race 19. og 21. maj. .

Padborg Park 24. og 25. jun. DM Classic.

Ring Djursland 09. og 10. sep. DM Classic

Jyllandsringen 16. og 17. sep. DM for moderne og Classic.

Jyllandsringen 30. sep og 01. okt. DM for moderne  med DTC

Klubadresse:

Poul Nyrup Drejer

Horsevænget 13

8310 Tranbjerg J

Mail: kasserer@amk-racing.dk

Skriv til Aarhus Motor Klub på: formand@amk-racing.dk

Navigation