Rejsevejledningen for Sverige er opdateret til gul for hele landet.

Rejsevejledningen for Sverige er opdateret til gul for hele landet.

Vi er lige blevet opmærksomme på en ændring af rejse retningslinjer i Sverige.

 

OBS (30.07.2020 16:05)

SVERIGE: Rejsevejledningen for Sverige er opdateret til gul for hele landet. Hvis du rejser til Sverige, bør du være ekstra forsigtig for at minimere risikoen for at blive smittet med coronavirus/COVID-19. Du udviser ekstra forsigtighed ved bl.a. at følge vores rejseråd i en tid med COVID-19: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejseraad-i-en-tid-med-covid19/ Hvis du rejser til Sverige, bør du også orientere dig om lokale restriktioner forud for rejsen. Den danske ambassade i Stockholm har de seneste oplysninger om lokale restriktioner i Sverige: https://sverige.um.dk/da/rejse-og-ophold-dk/nycoronavirus-covid-19/ Du bør altid følge de lokale myndigheders anvisninger. Hvis du kommer hjem fra en rejse til Sverige, opfordres du ikke længere til at blive hjemme i 14 dage.

 

Vedr. DM afd. Sverige: alle planlagte DM er gyldige hvis de ikke bliver aflyst. Jeg antager at det samme gælder for EM, men vi er ikke arrangører, og ha selv forsøgt at få oplysninger, men, holde øje med arrangørs hjemmeside og evt. http://www.fim-europe.com/

 

Såfremt de lokale organisationer forbyder i det pågældende land forbyder at køre, så har både DMU og AMK samme holdning. Desuden såfremt området, hvor løbet afholdes er omfattet af div. restriktioner for ind og udrejse, så må man selv som kører forholdes sig til det, men vi henstiller selvfølgelig også til at de efterleves.

 

Reglerne for DM er status er, under normale omstændigheder, at klubberne i foråret planlægger og aftaler løb med baneejerne ( i ind ud udland), derefter indsendes forslagene til DM godkendelse hos DMU.

Når DMU har godkendt de forskellige forslag, bliver de offentliggjort med DM status, såfremt de har fået det tildelt. DM bliver kun aflyst hvis: baneejer, og eller arrangører aflyser det f.eks.  Corona eller at deltagere i de enkelte klasser ikke er mange nok, så tæller det heller ikke, selv om de gennemfører.

 

DMU sender kun dommere til udlandet, hvis man er sikker på at de kommer en vist antal, men vi henstiller alle til at man får nogle tidstagningslister og resultatlister med tilbage med de danskere der har deltaget, så man på basis af det kan udregne evt. DM point.

 

Yderligere oplysninger om deltagelse i udenlandske løb Søren Holm

Navigation