Løb

Løbene bliver som regel afholdt på køretekniske anlæg og gocartbaner. Og her gælder det også at vi skal overholde lovmæssige krav og love om miljø og støj. Det er ofte her vi løber ind i problemer med lokale myndigheder. Det er dog til dato lykkedes at få afviklet gennemsnitlig ca. 10 årlige DM’er , men lad det være sagt, der er stor fokus på støj niveauer. Det er især noget så elementært og vigtigt som at få mulighed for at komme til at træne ,der har været problematisk. Der har været muligt i begrænset omfang på Køreteknisk Anlæg i Fredericia. Der er dog åbnet op for nye muligheder igennem Road Racing Herning at træne i Action Parken Tørring.

Angående situationen omkring Road Racing for små cykler, så har situationen ikke ændret sig ret meget, siden jeg skrev et brev som skulle have være sendt til Justitsministeriet i 2003. Jeg kom i tanke om brevet i forbindelse med Generalforsamlingen, hvor Bent Andersen gjorde rede for hvor besværligt og bureaukratisk, det havde været at få en afklaring på problemet omkring Vestereng. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvilken energi og tålmodighed der skal mobiliseres og når man så oplever, at de kære politikere trækker tingene i langdrag og i samme åndedrag udviser så lidt forståelse for vor sport, så har man vel lov til at blive lidt frustreret.

For mig virker det som om, de lokale politikere har for meget magt og man burde gå til hovedet i stedet med henblik på at blive hørt. Det var mine bevæggrunde, da jeg i sin tid skrev det omtalte brev. Da jeg stadig har gemt det og fordi jeg mener det stadig er tidssvarende ,vedlægger jeg dette indlæg. Det kunne måske skabe en smule debat om det var værd at prøve at få politikere i tale lidt længere oppe på rang stigen. Det kunne være forståelsen var bedre her og at de så kunne påvirke kommunalpolitikerne. Det kan være jeg er lidt naiv, men hvem ved?

Datoerne i 2014:

Ring Djursland 10. og 11. maj DM og NM for moderne og DM for Classic.

Padborg Park 31. maj og 1. juni. DM for moderne og Classic.

Copenhagen Classic 1. – 2. og 3. aug. Classic opvisning

Jyllands Ringen 13. og 14. sep. Internationalt Classic TT.

Klub adresse:

Poul Nyrup Drejer

Horsevænget 13

8310 Tranbjerg J

Mail: formand@amk-racing.dk

Navigation