Road racing løbskalender

Mini
Classic
Moderne
Race Meet
Nordiske

RR- Classic Kalender up-date 27.05.20

Nu er situationen i landet så lang fremskreden at vi kan begynde at gøre os tanke om, hvornår det evt. kan ske, derfor denne samlede status på situationen i forhold til planlagte DM løb, hvor AMK er involveret, enten som arrangør og eller sportslig afvikler.:

1.-3. maj: EM/DM Ring Djursland: Rykket til 2021 – der arbejdes på en dato.

9.-10. maj: DM Padborg Park: afventer mulig ny kalenderdato i efteråret 2020.

12.-14. juni: DM Våler N: aflyst

28. juni: DM Jyllands Ringen: Planlagt, men afhænger af DIF/DMU´s direktiver efter 8. juni (bliver i alle tilfælde kun afviklet uden publikum, lig andre sportsgrene) “Race Meet” og MC Motorfestival: med udstilling og publikum, udsat til 2021.

28.-30. august: DM Gelleråsen S: Arrangør håber på gennemførsel, men afhængig af den generelle situation.

6. september: DM Ring Djursland: Planlagt, men afhænger af DIF/DMU´s direktiver efter henholdsvis 9. juni og 1. september, som er de officielle datoer, mht. genåbning efter Corona.

Værd opmærksom på at kalenderen udelukkende dækker AMK arrangementer, eller arrangementer, hvor AMK er involverede. Desuden vil der ved fremtidige arrangementer helt sikkert være restriktioner i forhold til at være sammen, som vi også skal rette os efter i forbindelse med afvikling af vores fremtidige motorløb. – herom senere.

Navigation