AMK vil gøre 2021 til en god sæson

Det skulle have været en festlig lejlighed i 2020 med AMK’s 90-års jubilæum. Desværre kunne vi ikke fejre det i klubben, mens flere stævner også blev aflyst – alt sammen grundet corona.

Jubilæet skulle være afholdt med manér, og derfor kan man se frem til, at de planlagte midler i klubbens pengekasse kommer medlemmerne og kørerne til gode i 2021.

AMK’s bestyrelse og RR-udvalg har besluttet at købe køretid på:

  • Padborg 15. maj
  • Jyllandsringen 26. – 27. juni
  • Djursland 4. – 5. september

Både Moderne og Classic er velkomne og det hele afvikles som DM, hvis reglementerne overholdes i de opstillede klasser.

Prisen pr. DM stævne på hver bane (afholdt af AMK), sænkes til 1500 kr. i 2021. – fra 2200 kr. i 2020.

Hvis man melder sig til alle tre arrangementer på én gang og betaler 4500 kr., kan man deltage gratis i AMK’s klubmesterskab lørdag d. 2. oktober på Jyllandsringen.

Dog skal man selv betale for mad og drikke, da vi håber at kunne sætte et festtelt op ved klubmesterskabet og have en super afslutning på året.

Alt i alt vil det være en underskudsforretning for AMK, men klubben er stålsat på, at der skal ydes en ekstra indsats efter et skuffende 2020. Og vi håber, at flest mulige kørere vil bakke os op og tilmelde sig.

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig i øjeblikket pga. de nuværende corona-restriktioner. Men lige så snart Christiansborg giver os grønt lys til at komme på asfalten, oprettes DM’erne i DMU’s løbskalender.

På nuværende tidspunkt er ALLE klasser i spil, så du må hellere få skiftet olien på knallerten.

Man kan også se frem til det store stævne på Djursland med DM/NM/EM status, som er blevet flyttet til d. 18-20 juni. Tilmeldingen åbner d. 19/4 og du kan læse mere om løbet på https://ctt.ringdjursland.com/.

Her bør vi lige nævne, at løbsafvikleren er Fonden Djursland sammen med lokale samarbejdspartnere.

Vi ses på asfalten!

Med venlig hilsen

AMKs bestyrelse og RR-udvalg

Navigation