Nyt fra AMK

Kære AMK,er.

Sæsonen 2021 i Road Racing er afsluttet, men dem med jord under hjulene fortsætter jo nok lidt endnu.

Jeg takker for tilliden og valget som formand, fra de 14 (inkl. Undertegnede) fremmødte, ved generalforsamlinger der blev afholdt i juli pga. noget Coruna. Næste år er vi tilbage ved det normale tidspunkt den 4. fredag i januar.

Set med klubøjne har det været en god sæsonafslutning, efter der i foråret var del aflysninger pga. Coruna.

På Road Racing siden har vi fået markeret os med nogle gode arrangementer, både på DM siden, med en træningsweekend, men også med klubmesterskabet. Alt dette kan kun lykkedes fordi der er nogle meget aktive personer i Road Racing udvalget og andre som altid er klar til at give en hånd med.

Og så selvfølgelig fordi vores trofaste frivillige hjælpere igen og igen stiller op. Jeg har set masser af ”gamle” kendte ansigter og heldigvis også nye ind i mellem. Til alle jer skal der lyde en rigtigt stor tak fra AMK bestyrelsen. Der har også været stor ros fra de aktive der alle ved, at uden jer bliver der ikke kørt løb.

DM den 4. – 5. september på Ring Djursland blev afviklet en weekend med godt vejr. 80 deltagere viste at vi er på vej i den rigtige retning igen. Elleve deltagere i Rookie 600 underbygger det. Små uheld var der, men ellers en flot weekend med meget godt ræs og samvær om aftenen.

Til AMK klubmesterskabet på FDM Jyllandsringen den 2. oktober blev der stillet op i regnvejr, alligevel var alle positive og glædede sig til arrangementet skulle afvikles. Det viste sig også at vi har forbindelserne i orden, regnen stoppede og banen var tør da vi skulle kører. Deltager antallet til festen om aftenen var overraskende stort med 130 til spisning af to grisebasser fra grillen. Dejligt med dem store stemning og viljen til det skulle blive en aften, hvor vi nød stemningen i hinandens selskab.

Tak for hjælpen alle sammen.
Omkring sæsonen 2022 er planlægningen godt i gang. Der er stadig mange ting der skal falde helt på plads

og så snart det er muligt vil de endelige planer blive lagt ud på hjemmesiden.

For nuværende er datoerne i 2022:
Ring Djursland: maj Internationalt Classic TT. (DM-NM-EM) og DM i september. FDM Jyllandsringen: DM maj/juni og AMK klubmesterskab i oktober.
Padborg Park: udmelding kommer efter 28 nov.

På motocross siden mangler vi et medlem der vil arbejde med i bestyrelsen og vedr. afviklingen af MX i 2022. Her vil der også komme nyt på hjemmesiden så snart der er nyt at ligge ud. Vi mangler ligeledes flere medlemmer til et crossudvalg, så sidder der nogen der har lyst til at få indflydelse på MX i Danmark har i her en chance for at komme i gang.

For bestyrelsens vedkommende er arbejdet lige nu at få lukket sæsonen 2021 ned. Der skal evalueres på tingene, så der kan forbedres og tages ved lære. Vi skal have regnskaberne for stævnerne lukket helt af, så der kan laves et årsregnskab. Der skal klargøres til generalforsamling. Vi har været til DMU,s Repræsentantskabsmøde og klubkonference 2021.

Aarhus Motor Klub

Husk at opdatere jeres oplysninger i DMU’s medlemsdatabase, når i har skiftet jeres mailadresse, telefonnummer, fysiske adresse. Det er vigtigt at I opdaterer den, så vi kan sende informationer til jer. Opdatering sker via: www.dmusport.dk

Skadesanmeldelse skal som noget nyt (fra 1. august 2021) også foretages digitalt på DMU’s hjemmeside.

Klub medlemskort og licenskort er findes digitalt i DMU’s app, der kan downloades til din smartphone. Licenskortet kan også bestilles som plastikkort mod et gebyr.

Dette nyhedsbrev er et supplement til www.amk-racing.dk, i må ikke glemme at kikke forbi og tjekke hjemmesiden. Der findes også flere gode og informative Facebook-grupper hvor stort og småt inden for sporten bliver diskuteret.

Med venlig hilsen
På vegne af AMK Bestyrelsen

Bo Thygesen
Tlf.: 21810082
Mail: formand@amk-racing.dk www.amk-racing.dk

AMK’s Danske mestre 2021

2b 50ccm Vandkølet Jørgen Kvist
2b 50ccm Luftkølet Søren Klinker Mortensen
Klasse 6 750 ccm Torben Thygesen Hansen
Klasse 7b Forgotten Era Poul Erik Pedersen
Klasse 7c Formula 80 – 87 F2 Michael Andresen
Klasse 7d Supersport Casper Villadsen
Klasse 7d Superbike August Kroon
Rookie 600 Casper Villadsen
Rookie 1000 Frank Hansen
SuperSport 300 Oliver Svendsen
Mini. GP 1 Kasper Aarup
Motocross. OB 40+ C Ricco Knakkergaard
Navigation